Afdøde kontakt

Mine ydelser

Afdøde kontakt

Din mulighed for at komme i kontakt med dine kære afdøde. Det er ofte meget rørende, og det kan være en smuk måde at få sagt farvel, eller få afklaret eventuelle ubesvarede spørgsmål.

Om afdøde kontakt i Hårlev på Stevns, syd for Køge

Jeg tilbyder afdøde kontakt, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dine kære afdøde.

Det er ofte meget rørende, og det kan være en smuk måde at få sagt farvel, eller få afklaret eventuelle ubesvarede spørgsmål.

Formålet med afdøde kontakt er at høre, hvordan ens kære har det. At få sagt farvel en sidste gang og få nogle ting på plads. Det kan være omkring selve bortgangen og dagene op til, eller om det er den sjæl, man mærker hos sig en gang imellem. Sommetider kan det handle om at der måske er en besked fra afdøde, som de gerne vil give til dig.

Når jeg stiller ind, beder jeg de afdøde komme frem, som har noget på hjerte. Jeg kan også bede bestemte afdøde om at komme frem, og det er så deres egen beslutning om de vil vise sig for os.

Ofte kommer de nemmere igennem, hvis jeg har et billede og en genstand fra afdøde. Disse sessioner forvaltes med meget stor etik og empati.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om afdøde kontakt i Hårlev på Stevns, syd for Køge, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.