Forløb

Christinas Spirituelle Verden

Forløb

Her på siden kan du læse mere om mine forløb. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig.

Dyk ned i en spændende rejse mod personlig udvikling og livsmestring med dette spirituelle forløb!

Sammen vil vi udforske, hvad der giver mening for netop dig. Jeg kombinerer min psykoterapeutiske viden og erfaring med min spirituelle indsigt for at skabe et unikt forløb, der passer til netop dig. Vi går i dybden med dit blue-print, dine udfordringer og styrker.

Jeg vil guide dig til at forstå dine mønstre, bearbejde traumer og skabe en nyorientering mod et liv, hvor du kan stå i dit eget lys. Forløbet inkluderer samtaler og spirituel vejledning gennem clairvoyance og healing, som alt sammen skræddersyes til netop dig.

Normalt koster en enkelt session 600 kr., men jeg har et særligt tilbud, som du kan benytte dig af. Når du vælger at investere i dig selv med et forløb på 5 sessioner, hvor vi samarbejder og udforsker dine personlige udfordringer og karmiske bindinger, kan du få alle 5 sessioner for kun 2500 kr.

Lad os sammen skabe et rum, hvor du kan udfolde dit fulde potentiale og tage skridtet mod et liv i balance og harmoni. Er du klar til at begynde din rejse mod personlig udvikling? Lad os starte rejsen sammen!

Oplev en rejse ind i din egen spirituelle verden med et unikt abonnement forløb!

Tag med på rejsen og udforsk din egen spiritualitet og lær fascinerende teknikker, samtidig med at du dykker ned i dine egne spirituelle evner. Dette særlige forløb inviterer dig til at opleve forskellige spirituelle teknikker i en intim og støttende atmosfære, lige her på Stevns i hyggelige omgivelser i mit hjem. 

Vores eksklusive gruppe er begrænset til maksimalt 8 personer, hvilket skaber nærhed, intimitet og tryghed, som gør det til en personlig oplevelse for alle deltagere.
Hver gang vi mødes, vil du blive introduceret grundigt til nye koncepter og have mulighed for at afprøve dem sammen med gruppen. Der vil være rig mulighed for praktisk træning og fælles udforskning.

Tidligere forløb har vist, at en forpligtelse på seks måneder er ideel. Med kun 500 kr om måneden (betalt den 1. i hver måned) åbner dette forløb dørene til en dybere forståelse af din egen spiritualitet. Tilmeldingen er bindende for hele perioden, og vores rejse begynder allerede den 16. januar 2024.

Hver anden tirsdag fra kl. 18.00 til 21.30 mødes vi for at dele b.la. erfaringer og viden, men også et lækkert måltid mad, kaffe/te og lidt sødt til at sætte prikken over i’et. Mellem møderne er jeg tilgængelig i en gratis, lukket online gruppe, hvor vi kan dele vores oplevelser, stille spørgsmål og støtte hinanden på rejsen mod større spirituel erkendelse.

Det kommer til at handle om følgende emner:
– Hvordan åbner og lukker jeg for min spiritualitet?
– Hvordan stiller jeg ind og forbereder mig på spirituelt arbejde?
– Hvordan kan jeg bruge mine spirituelle sanser/evner i min hverdag?
– Vejledning og træning i at bruge engle og orakelkort
– Hvad er healing og hvordan kan man bruge det?
– Pendulering
– Hvad kan man brug clairvoyance til, og hvordan kan jeg modtage beskeder?
– Fotometri
– Akashaarkivet (tidligere liv)
– Sjælerejse

Er du klar til at begynde din rejse? Tilmeld dig og lad os udforske spiritualitet og teknikker sammen!

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.