Om mig

Clairvoyance | Healing | Spirituel coaching
Christinas Spirituelle Verden - Clairvoyance, Sjælerejser, Tidligere liv, Tarotkort, Healing, Afdøde kontakt og Husrensning i Hårlev på Stevns, syd for Køge.

Mit navn er Christina

Jeg er uddannet Clairvoyant, Medie og Reiki Master (Healing).

Jeg har mange års erfaring med arbejdet med mennesker som møder livet og de udfordringer som de bliver givet på vidt forskellig måde. Jeg oplever at hver sjæl har sin egen livsmission og taklingen af denne er afgørende for de liv vi får.

Jeg arbejder med at hjælpe mennesker med at se klart og derved tage bevidste og oplyste valg. Vores mindset omkring de vilkår og begivenheder som er os givet er afgørende for hvordan vi møder både lyset og mørket. I denne proces hjælper jeg med at sætte retning og komme i mål med drømme og livsglæde. I min tilgang har jeg fokus på at formidle redskaber og nye indsigter. Jeg forbinder mig med universal livskraft og lytter ind i min egen dybeste intuition. Her gør jeg mig umage for at sætte mit eget ego til side og stå som en ren kanal for spirituel livarådgivning.

Mine sessioner kan foregå ved fremmøde i klinikken, online eller for nogle ydelser skriftligt.

Der er også muligt for mig at komme ud til forskellige events.

Jeg er meget taknemmelig og ydmyg overfor de gaver, som jeg har og jeg forvalter dem med største respekt og etik. Jeg formidler ærligt, tydelig samt med empati og kærlighed.
Christina Sværke

Om mig

Jeg hedder Christina Sværke og jeg har mange års erfaring som psykoterapeut, clairvoyant, medie og healer. Min mission er at bruge min spiritualitet til at oplysning, åndelig vækst og klarhed. Jeg ser på baggrunden for nuværende situation og på hvilke muligheder, der ligger i fremtiden. På denne måde hjælper jeg mennesker med at træffe bevidste og oplyste valg.

Jeg er meget taknemmelig og ydmyg overfor de gaver, som jeg har og jeg forvalter dem med største respekt og etik. Jeg formidler ærligt, tydelig samt med empati og kærlighed.

Uddannelse

Jeg er udannet i clairvoyance og afdøde kontakt ved Uriah-uddannelserne. Desuden er jeg uddannet Reiki Master. Jeg har suppleret med uddannelse i sjælerejser, regression, Akasha arkiv (tidligere liv), husrensning, pendulering og læsning af tarot og orakelkort. Jeg er ligeledes uddannet psykoterapeut.

Desuden er jeg uddannet jurist fra Københavns Universitet samt folkeskolelærer.

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi din situation, ønsker og behov.